15 kasım 2017, Çarşamba, yolda ilk gün
İstanbul, Keşan, İpsala
2004 kasa Mercedes 413 model motokaravanımızla, kilometre sayacı 121.600 gösterirken, saat 16:10 gibi yola çıktık bugün, İstanbul Yeşilyurt’taki evimizden... Depoyu dolduralım, İstanbul trafiğini atlatalım derken yaklaşık bir saat kaybettik. 19:30 gibi ilk mola yerimiz Keşan Çamlıbel et lokantasında vardık. Çamlıbel bizim yıllardır mola durağımız... Satır etinden yaptıkları köfte spesiyalleridir ama; her türlü et, özellikle de keçi peyniri ve yoğurtlarının tadına doyum olmaz.. Son birkaç yıldır popülaritelerinin artmasına karşın kaliteyi bozmamış olmaları bence başarı.. Bu arada kocaman çam ağaçlarının altında çok güzel bir bahçeleri olduğunu da belirtmeliyim bilmeyenler için.
Yemeğimizi yedikten sonra geceyi İpsala gümrüğünde geçirmeye karar verdik. Keşan’dan yaklaşık 30 km ilerledikten sonra vardık gümrüğe.. Bugün yaklaşık 300 km yol yaptık...
Yarın için planımız erkenden yola çıkıp Kavala’da kahvaltı ettikten sonra, Üsküp (Provdin)’de gecelemek...
İyi yolculuklar. Bir sonraki turunuz bahar-yaz dönemi olursa daha da güzel geçebilir.
YanıtlaSilTigin
Teşekkürler Tigin:)
SilHayırlı yolculuklar olsun.
YanıtlaSilÇok teşekkürler..
SilÖzlem’ciğim iyi yolculuklar. Bendeniz bilgebaykus. Sen beni fv olarak da bilirsin. 😍😘
YanıtlaSilTeşekkürler:)
SilEsimle Sizi izliyoruz... hayalimizdeki gezi... yolunuz açık olsun... fatos cihanoglu
YanıtlaSilÇok teşekkür ederim:)
Sil